22 mars, 2016 VFFG

Bästa företagare!

Nu börjar det närma sig… Onsdagen den 11 maj 2016 håller vi nästa års Näringslivsmässa i Trelleborg, en business2business-mässa som då är inne på sitt femte år. Näringslivsmässan 2016 arrangeras av Trelleborgs FF och Trelleborgs Kommuns Utvecklings AB i samarbete med Green Room, Trelleborgs Allehanda och Företagarföreningarna i Trelleborg.

Vi kan bland annat presentera följande för 2016:

  • Näringslivsmässan kommer på nytt att hållas i Söderslättshallens ishall, som blev en stor succé som mässhall under 2015.
  • Alla utställare kan bjuda in kunder och leverantörer att besöka mässan under dagen
  • Vi intensifierar mässan genom att göra ett kortare lunchavbrott och avsluta redan kl. 15.00.
  • Vi öppnar Näringslivsmässan för allmänheten under eftermiddagen, men denna gång utan inträdeskostnad.

Det blir intressanta föredragshållare under såväl frukosten som lunchen:

  • Patrik Romberg (till höger) Senior Vice President Corporate Communications på Trelleborg AB föreläser under frukosten.
  • Philip Diab (till vänster) Coach i tv-programmet Lyxfällan föreläser under lunchen om hur man blir bättre på att får fram sitt budskap.

Under de gångna fyra åren som Näringslivsmässan hållits i Trelleborgs FF:s regi har vi utvecklat konceptet till att bli en ”riktig” mässa. Såväl större företag med flera hundra anställda som det lilla enmansföretaget har deltagit från både näringslivet i Trelleborg och från diton i kranskommunerna.

Näringslivsmässan har blivit ett uppskattat arrangemang där det funnits stora möjligheter till viktiga affärskontakter såväl inom som utanför kommungränserna. Att skapa affärskontakter genom fysiska möten har blivit allt viktigare i dagens cybervärld och 2016 satsar vi hårt för att utveckla mässan och göra den ännu bättre!

På vår hemsida får ni all information som ni behöver gällande tider, anmälningsavgift, måltider och exponering: www.naringslivsmassan.se

Tagged: , ,